Inloggen klantdossier
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen - 072 - 202 93 68
Witte Paal 345 1742 LE Schagen - 0224 42 21 24

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Wat zeggen onze klanten?

Op de onafhankelijke websites Independer en Advieskeuze worden door onze klanten waarderingen geplaatst over de dienstverlening van Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners. Op deze pagina brengen wij die bij elkaar, want we zijn er uiteraard trots op!

10
Marjon Borsboom

Wat een verademing! Hier krijg je geen eindeloze reeks voorstellen en keuzemogelijkheden. Na een uitgebreide intake kregen wij een advies op maat. En dat zit als gegoten. Fijn ook dat we tussen het eerste contact en het moment van tekenen veel geduldige uitleg kregen als we met vragen zaten. Bedankt, Richard. Je bent onze financiële rots in de branding.

10
Thijs Al

Heel fijn advies gekregen van Richard. En uiteindelijk was de hypotheek super snel geregeld. Ook heel blij met het aanbod om jaarlijkse de hypotheek of mijn financiële situatie te bekijken.

10
Charlotte Z

Richard Bloedjes heeft voor ons eerste huis een duurzame hypotheek geregeld en alle andere zaken die nodig zijn bij een eerste koophuis. Richard is vriendelijk en geduldig, prettig in de omgang en het contact verliep laagdrempelig. Wij zijn zeer tevreden.

10
Cor Braber

Enthousiast en deskundig geholpen bij het afsluiten van de hypotheek. Denken goed met je mee en komen afspraken na. Klasse!

10
DS

Zeer klantvriendelijke behandeling. Wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Tijd wordt genomen om je vragen te beantwoorden

10
Ellen

Als startende ZZP'er nooit verwacht een hypotheek te kunnen krijgen. Richard is direct aan de gang gegaan en met succes! Super betrokken en altijd bereikbaar voor vragen etc.

10
J. Hageman

Duidelijke uitleg en snelle reacties, super bedankt!

10
Teunis

Zeer constructieve inzet om een hypotheek te verkrijgen.
Recht toe recht aan advies zonder ingewikkeld taalgebruik.
Voor iedereen aan te bevelen.
Chapeau.

10
Nico

Afspraak is afspraak. Duidelijk advies. Prettige samenwerking.

10
SF

Mijn hypotheekaanvraag is keurig en vlot afgehandeld door Richard.
Er wordt duidelijk aangegeven wat je kan verwachten en ook welke stappen je zelf moet ondernemen.
Richard was beschikbaar voor al mijn vragen gedurende het proces. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Dank!!

10
Ben

Hele duidelijke uitleg en fijne hulp bij het rondmaken van onze eerste hypotheek. Richard heeft ervoor gezorgd dat alles zo snel als mogelijk rond was en was goed bereikbaar wanneer we tussendoor vragen hadden oid.
Ik kijk terug op een fijne en soepele samenwerking en mochten we nog eens financieel advies nodig hebben, zullen we Richard zeker weer opnieuw raadplegen.

10
C. van Heeringen

Als je iemand nodig hebt die de tijd voor je neemt, en ook nog de moeite wilt doen om je zo goed mogelijk van dienst te willen zijn, kunnen we nu echt zeggen.

Neem richard bloedjes in de arm.

Hij is er echt voor jou.

10
L.p.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mij een goed beeld gegeven van wat er allemaal bij komt kijken en waar ik op moest letten, daarbij een goed advies gegeven, waarbij ik zelf vrij uit kon kiezen

10
M. Borst

Richard heeft zeer goed gekeken naar ons wensen en behoefte en heeft daarin zeer goed geadviseerd waardoor wij uiteindelijk de juiste hypotheekverstrekker gevonden hebben.

10
de Vries

Ontzettend goede, vriendelijke, snelle en kundige actie bij het kopen van ons eerste huis!

10
Dave

Voor de financiering van onze nieuwe woning zijn wij allereerst naar een plaatselijke bank geweest, waar wij al snel te horen kregen dat zij ons niet verder konden helpen. Vervolgens zijn wij op advies van familie bij Eriks terecht gekomen waar wij na een mail sturen op vrijdagavond direct zijn teruggebeld door de adviseur. We hebben snel een afspraak gemaakt waarna de financiering redelijk snel rond was, tevens stond hij altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en lichtte alles uitgebreid toe. Kortom, wij kunnen Eriks aan iedereen aanbevelen!

10
Nikki en Linzi

Het was lastig om een hypotheek te krijgen ivm financiële onzekerheden, maar de adviseur heeft volgehouden en doorgezet. Uiteindelijk hebben we toch de hypotheek voor onze woning gekregen. We zijn de adviseur heel dankbaar!

10
Afke

Deze adviseur in de arm genomen voor het regelen van de hypotheek. Super goed bevallen! Snelle service, korte lijntjes en duidelijk advies. Geen ingewikkelde, ellelange verhalen, gewoon duidelijk en recht door zee. Absolute aanrader!

10
Eva

Prima advies, alles werd voor ons geregeld, we hoefden alleen bij de notaris de handtekeningen te zetten! Uitstekend geregeld!

10
Tijn

De adviseur is een fijn & toegankelijk adviseur met een flinke hoeveelheid parate kennis als het gaat om hypotheken en bijbehorende financiële zaken. Hierdoor konden mijn vragen snel worden beantwoord. Daardoor wist ik dat ik door een bekwaam adviseur werd geholpen. Daarnaast is de samenwerking snel verlopen en werden afspraken tijdig nagekomen. Door het advies heb ik het beste uit mijn hypotheek kunnen halen, met het huidige levensstandaard als randvoorwaarde. Bedankt!

10
Ellen & Maikel

Als startende ZZP'er nooit verwacht een hypotheek te kunnen krijgen voor ons nieuwe (droom) huis. Daarom gezocht naar iemand die specifiek in mijn situatie iets kon betekenen en via via bij deze adviseur terecht gekomen. Na het eerste belletje is hij direct voor ons aan de slag gegaan en met succes. Super fijn geholpen en heel betrokken en bereikbaar (zelfs in zijn vakantie beschikbaar voor vragen).

10
Anoniem

Top hypotheekadvies! Ik zou Bloedjes & Eriks dus zeker bij iedereen aanraden

10
Marjolein

Via mijn dochter ben ik bij de adviseur van Eriks terecht gekomen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Deskundig, onderbouwd advies toegespitst op mijn eigen situatie met een prima all-in tarief. De adviseur heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verhogen/oversluiten van mijn hypotheek. Top hypotheekadvies! De adviseur heeft mij tijdens het hele proces fantastisch geholpen met deskundig advies en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Altijd op een professionele, maar informele, ontspannen manier. Hij was altijd bereikbaar voor een snelle vraag en als hij in een afspraak zat belde hij altijd zo snel mogelijk terug. Ik zou Eriks hypotheken dus zeker bij iedereen aanraden!

Bloedjes en Eriks Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Bel ons: 072 - 202 93 68    |    0224 42 21 24
Mail ons: contact@bloedjes-eriks.nl

Inloggen klantdossier

Volg ons:

PrivacystatementDisclaimerInformatie over cookiesCookie-instellingen

© 2021 Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen | KvK: 75503964 | AFM: 12046901 | Kifid: 300.017548 | Bank: NL18 INGB 0008 2441 14 | BTW nr. NL860305612B01
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 76858561 | AFM: 12047497 | Kifid: 300.016276 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62 | BTW nr. NL860812157B01