Plan hier uw afspraak Inloggen klantdossier
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen - 072 - 202 93 68
Witte Paal 345 1742 LE Schagen - 0224 42 21 24

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Wat zeggen onze klanten?

Op de onafhankelijke websites Independer en Advieskeuze worden door onze klanten waarderingen geplaatst over de dienstverlening van Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners. Op deze pagina brengen wij die bij elkaar, want we zijn er uiteraard trots op!

10
Marleen Dijkstra

Ik ben in een langdurig traject, zeer vakkundig geholpen door Richard Bloedjes. Altijd een snelle en uitvoerige reactie op mijn vragen en doortastend in zijn handelen. Door zijn geduldige uitleg, waarbij hij altijd alle tijd nam, kon ik veel van mijn zorgen naast me neerleggen.
Hij heeft maatwerk geleverd met meerdere ingewikkelde hypotheekaanvragen en dit tot grote tevredenheid allemaal afgehandeld.
Daarnaast heeft hij ons uitvoering geholpen bij de notariële afwikkeling maar mij ook met raad en daad bijgestaan in een moeizame scheiding.
Hij heeft er alles aan gedaan om mij en mijn familie te begeleiden met een professionele maar persoonlijke en betrokken houding.
Ik raad de hulp van Richard Bloedjes dan ook absoluut aan!

10
Trudy Nieuwmeijer

Als je een adviseur zoekt die goed naar je luistert, met je meedenkt, de beste deal zoekt, geduldig uitlegt als je iets niet begrijpt, snel reageert, kies dan Richard Bloedjes.

10
Thijs Al

Heel fijn advies gekregen van Richard. En uiteindelijk was de hypotheek super snel geregeld. Ook heel blij met het aanbod om jaarlijkse de hypotheek of mijn financiële situatie te bekijken.

10
Pieter Webeling

Prima communicatie, slimme constructie, en in 5 jaar tijd al de tweede keer dat Bloedjes & Eriks een hypotheek onder complexe omstandigheden eruit hebben weten te slepen. Lifesavers!

10
Robbie N

Niels Eriks heeft, op basis van zijn 'best practise', voor ons een maatpak hypotheekadvies opgesteld, waartegen we gewoon geen 'nee' konden zeggen.
De dossierafhandeling daarna was complex, maar met het motto 'de aanhouder wint' voor ogen heeft Diana de Groot een uitstekend resultaat voor ons geboekt.

10
Quint Metzelaar

Richard heeft mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe woning. Dankzij zijn deskundige advies, zijn we tot een manier gekomen om alles te kunnen financieren, wat nog niet zo makkelijk was.
Ook het contact was prima, Ricbard was altijd goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam!

10
Emre Cinar

Deskundig adviseur, vriendelijk en altijd bereikbaar

10
Fabienne Geertzma

Vriendelijk en deskundig personeel, je wordt goed geholpen, ze kijken naar alle mogelijkheden, alles wordt netjes bijgehouden in het systeem wat ook overzichtelijk is en altijd snel bereikbaar via de mail of telefoon.

10
Mariëlle Swager

Richard is een superadviseur! Heel vriendelijk en deskundig geholpen bij de hypotheek van ons eerste huisje. Erg tevreden over de service en we hebben met een gerust gevoel het regelen van de hypotheek (en verzekeringen) uit handen gegeven.

10
Jelle

Enorm goede service, denken heel goed mee en heel ervaren

10
Ammar

TOP EN HEEL SNEL , ECHT BEN IK HEEL BLIJ , BEDANKT

10
Jolanda

Erg prettig geholpen! Ik kwam er binnen met geen enkel benul van mijn mogelijkheden en ging er weg met een dosis financiële kennis en een ongelooflijk fijne draaglijke hypotheek. Hulde!!

10
Joost

Onze hypotheek aanvraag was een lang traject maar door het kundige advies en doorzettingsvermogen van Bloedjes & Eriks hypotheken is het toch gelukt om het pand in ons bezit te krijgen!!???????? Niels bedankt.
Groet Joost en Rixt

10
Bob

Door een vlotte samenwerking met Niels en Diana was een hypotheek zo geregeld. Nogmaals dankjewel.

10
Leila Janneman

Via dit kantoor mijn hypotheek overgesloten. Er is goed naar mijn huidige situatie gekeken. Hieruit is een mooi product gekomen waar ook aan de toekomst is gedacht. Ik ben erg tevreden over het advies en klantvriendelijkheid. Bedankt!!!

10
Jack Gouda

Zeer goede adviezen mogen ontvangen en men begeleidt het hele proces op een no-nonsens wijze waardoor er een open en transparante manier van samenwerken ontstaat tijdens het proces van aankopen van een huis.
Ook onze financiële zaken zullen wij voortaan door deze experts laten regelen.

10
Melvin de Niet

Bloedjes en Eriks hebben ons goed geholpen. deskundig en onafhankelijk advies mbt onze hypotheek waar mee werd gedacht met onze persoonlijke voorkeuren. Een persoonlijke benadering en dienstverlening bij ze altijd bereikbaar waren en voor ons klaar stonden. Niets op aan te merken.

10
Bob Maas

Door een vlotte samenwerking met Niels en Diana was een hypotheek zo geregeld. Nogmaals dankjewel.

10
Camiel Dénis

Kundig, down to earth and zeer sterk communicatief (zowel snel als inhoudelijk zeer goed).

8
Slava

Niels & Eriks is een goed hypotheekadviseur. Legt alles heel goed en duidelijk uit. Geen vraag was teveel, alles loste hij op. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft en zorgt er ook voor dat jij het ook begrijpt.

10
Joost van Veldhuisen

Onze hypotheek aanvraag was een lang traject maar door het kundige advies en doorzettingsvermogen van Bloedjes & Eriks hypotheken is het toch gelukt om het pand in ons bezit te krijgen. Niels bedankt.
Groet Joost en Rixt

10
Marjon Borsboom

Wat een verademing! Hier krijg je geen eindeloze reeks voorstellen en keuzemogelijkheden. Na een uitgebreide intake kregen wij een advies op maat. En dat zit als gegoten. Fijn ook dat we tussen het eerste contact en het moment van tekenen veel geduldige uitleg kregen als we met vragen zaten. Bedankt, Richard. Je bent onze financiële rots in de branding.

10
Thijs Al

Heel fijn advies gekregen van Richard. En uiteindelijk was de hypotheek super snel geregeld. Ook heel blij met het aanbod om jaarlijkse de hypotheek of mijn financiële situatie te bekijken.

10
Charlotte Z

Richard Bloedjes heeft voor ons eerste huis een duurzame hypotheek geregeld en alle andere zaken die nodig zijn bij een eerste koophuis. Richard is vriendelijk en geduldig, prettig in de omgang en het contact verliep laagdrempelig. Wij zijn zeer tevreden.

10
Cor Braber

Enthousiast en deskundig geholpen bij het afsluiten van de hypotheek. Denken goed met je mee en komen afspraken na. Klasse!

10
Karin

Fijne benadering, neemt de tijd alles goed uit te leggen en te onderzoeken

10
M.M.J.

Dankzij "Bloedjes-Eriks hypotheekadviseurs" is de aankoop van het huis boven verwachting snel gelukt.
Omdat het geen standaard aanvraag betrof maar echt maatwerk was, kwam ik er alleen niet uit.
Nadat ik alles met Richard had besproken werd het snel en vakkundig geregeld. Zeer tevreden.

10
DS

Zeer klantvriendelijke behandeling. Wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Tijd wordt genomen om je vragen te beantwoorden

10
Ellen

Als startende ZZP'er nooit verwacht een hypotheek te kunnen krijgen. Richard is direct aan de gang gegaan en met succes! Super betrokken en altijd bereikbaar voor vragen etc.

10
J. Hageman

Duidelijke uitleg en snelle reacties, super bedankt!

10
Teunis

Zeer constructieve inzet om een hypotheek te verkrijgen.
Recht toe recht aan advies zonder ingewikkeld taalgebruik.
Voor iedereen aan te bevelen.
Chapeau.

10
Nico

Afspraak is afspraak. Duidelijk advies. Prettige samenwerking.

10
SF

Mijn hypotheekaanvraag is keurig en vlot afgehandeld door Richard.
Er wordt duidelijk aangegeven wat je kan verwachten en ook welke stappen je zelf moet ondernemen.
Richard was beschikbaar voor al mijn vragen gedurende het proces. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Dank!!

10
Ben

Hele duidelijke uitleg en fijne hulp bij het rondmaken van onze eerste hypotheek. Richard heeft ervoor gezorgd dat alles zo snel als mogelijk rond was en was goed bereikbaar wanneer we tussendoor vragen hadden oid.
Ik kijk terug op een fijne en soepele samenwerking en mochten we nog eens financieel advies nodig hebben, zullen we Richard zeker weer opnieuw raadplegen.

10
C. van Heeringen

Als je iemand nodig hebt die de tijd voor je neemt, en ook nog de moeite wilt doen om je zo goed mogelijk van dienst te willen zijn, kunnen we nu echt zeggen.

Neem richard bloedjes in de arm.

Hij is er echt voor jou.

10
L.p.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mij een goed beeld gegeven van wat er allemaal bij komt kijken en waar ik op moest letten, daarbij een goed advies gegeven, waarbij ik zelf vrij uit kon kiezen

9
Marysr wolzak

Wij zijn erg goed geholpen door Bloedjes bij het oversluiten van onze hypotheek, Een vakman met passie voor zijn werk!

10
Ellen & Maikel

Als startende ZZP'er nooit verwacht een hypotheek te kunnen krijgen voor ons nieuwe (droom) huis. Daarom gezocht naar iemand die specifiek in mijn situatie iets kon betekenen en via via bij deze adviseur terecht gekomen. Na het eerste belletje is hij direct voor ons aan de slag gegaan en met succes. Super fijn geholpen en heel betrokken en bereikbaar (zelfs in zijn vakantie beschikbaar voor vragen).

10
Anoniem

Top hypotheekadvies! Ik zou Bloedjes & Eriks dus zeker bij iedereen aanraden

Bloedjes en Eriks Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Bel ons: 072 - 202 93 68    |    0224 42 21 24
Mail ons: contact@bloedjes-eriks.nl

Inloggen klantdossier

Volg ons:

PrivacystatementDisclaimerInformatie over cookiesCookie-instellingen

© 2024 Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen | KvK: 75503964 | AFM: 12046901 | Kifid: 300.017548 | Bank: NL18 INGB 0008 2441 14 | BTW nr. NL860305612B01
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 76858561 | AFM: 12047497 | Kifid: 300.017721 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62 | BTW nr. NL860812157B01

Onze nieuwsbrief