Inloggen klantdossier | 072 - 202 93 68
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen
Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Wat zeggen onze klanten?

Op de onafhankelijke websites Independer en Advieskeuze worden door onze klanten waarderingen geplaatst over de dienstverlening van Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners. Op deze pagina brengen wij die bij elkaar, want we zijn er uiteraard trots op!

10
M. Borst

Richard heeft zeer goed gekeken naar ons wensen en behoefte en heeft daarin zeer goed geadviseerd waardoor wij uiteindelijk de juiste hypotheekverstrekker gevonden hebben.

10
de Vries

Ontzettend goede, vriendelijke, snelle en kundige actie bij het kopen van ons eerste huis!

10
Dave

Voor de financiering van onze nieuwe woning zijn wij allereerst naar een plaatselijke bank geweest, waar wij al snel te horen kregen dat zij ons niet verder konden helpen. Vervolgens zijn wij op advies van familie bij Eriks terecht gekomen waar wij na een mail sturen op vrijdagavond direct zijn teruggebeld door de adviseur. We hebben snel een afspraak gemaakt waarna de financiering redelijk snel rond was, tevens stond hij altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en lichtte alles uitgebreid toe. Kortom, wij kunnen Eriks aan iedereen aanbevelen!

10
Nikki en Linzi

Het was lastig om een hypotheek te krijgen ivm financiƫle onzekerheden, maar de adviseur heeft volgehouden en doorgezet. Uiteindelijk hebben we toch de hypotheek voor onze woning gekregen. We zijn de adviseur heel dankbaar!

10
Afke

Deze adviseur in de arm genomen voor het regelen van de hypotheek. Super goed bevallen! Snelle service, korte lijntjes en duidelijk advies. Geen ingewikkelde, ellelange verhalen, gewoon duidelijk en recht door zee. Absolute aanrader!

10
Eva

Prima advies, alles werd voor ons geregeld, we hoefden alleen bij de notaris de handtekeningen te zetten! Uitstekend geregeld!

10
Tijn

De adviseur is een fijn & toegankelijk adviseur met een flinke hoeveelheid parate kennis als het gaat om hypotheken en bijbehorende financiƫle zaken. Hierdoor konden mijn vragen snel worden beantwoord. Daardoor wist ik dat ik door een bekwaam adviseur werd geholpen. Daarnaast is de samenwerking snel verlopen en werden afspraken tijdig nagekomen. Door het advies heb ik het beste uit mijn hypotheek kunnen halen, met het huidige levensstandaard als randvoorwaarde. Bedankt!

10
Marjolein

Via mijn dochter ben ik bij de adviseur van Eriks terecht gekomen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Deskundig, onderbouwd advies toegespitst op mijn eigen situatie met een prima all-in tarief. De adviseur heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verhogen/oversluiten van mijn hypotheek. Top hypotheekadvies! De adviseur heeft mij tijdens het hele proces fantastisch geholpen met deskundig advies en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Altijd op een professionele, maar informele, ontspannen manier. Hij was altijd bereikbaar voor een snelle vraag en als hij in een afspraak zat belde hij altijd zo snel mogelijk terug. Ik zou Eriks hypotheken dus zeker bij iedereen aanraden!

Bloedjes en Eriks Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Bel ons: 072 - 202 93 68    |     Mail ons: contact@bloedjes-eriks.nl

Inloggen klantdossier

Volg ons:

PrivacystatementDisclaimerInformatie over cookiesCookie-instellingen

© 2020 Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen | KvK: 75503964 | AFM: 12046901 | Kifid: 300.017548 | Bank: NL18 INGB 0008244114 | BTW nr. NL860305612B01