Uploaden dossierstukken | 072 - 202 93 68
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen
Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Het eerste blogbericht

Altijd lastig; je eerste blog. Althans voor mij! Er zijn spreuken genoeg over iets ‘nieuws’ beginnen. En ja, ik ben er vóór gegaan; een nieuw bedrijf, een supergave website bouwen welke echt iets toevoegt……..  en ja ook een eerste blog schrijven. Niet omdat een blog moet, nee omdat ik het wil!

Ik wil iedereen uitnodigen om te gaan nadenken over wat hij of zij écht wil. Wat wil je met je leven, je baan of jouw bedrijf!  Je kunt wel 10 redenen verzinnen om iets niet te doen, maar je hebt echt maar 1 hele goede reden nodig om iets WEL te doen.

Zo vond ik het vak wat ik uitoefende hartstikke leuk, maar vond en vind ik dat ik mijn klanten, welke ik bediende beter kon en moest bedienen als dat ik kon bij mijn werkgever.

Daarnaast ben ik me gaan afvragen; waar krijg ik nou echt energie van en waar word ik blij van? Nou als ik die jonge zzp’er kon helpen met het kopen van zijn huis. Of als ik er toch voor kon zorgen dat iemand in zijn of haar  woning kon blijven wonen bij scheiding. Of als iemand er toch voor gekozen had om iets te regelen voor de studie van de kinderen i.p.v. niks te doen en zijn of haar geld opmaken. En ja, mensen blij maken, daar word ik ook blij van. Wie niet?

Daarnaast heb ik ooit meegekregen: ‘je kunt alleen presteren als doet wat je leuk vindt’.  Ik ben nu vanaf 9 maart gestart met mijn eigen bedrijf Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners. Het is zó leuk, dat presteren en het goed doen voor mijn klanten voor mij een zekerheid is!

Kortom: ga er vóór en doe wat je leuk vindt!

Niels Eriks

 

terug naar het blogs-overzicht
 
Bloedjes en Eriks Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Bel ons: 072 - 202 93 68    |     Mail ons: contact@bloedjes-eriks.nl

Wat zeggen onze klanten?

Uploaden

Volg ons:

PrivacystatementDisclaimerInformatie over cookiesCookie-instellingen

© 2020 Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners
Schipperslaan 4H 1906 BG Limmen | KvK: 75503964 | AFM: 12046901 | Kifid: 300.017548 | Bank: NL18 INGB 0008244114 | BTW nr. NL860305612B01